top of page

VoedingsadviesOm jou zo snel mogelijk op het juiste pad te brengen, hebben wij kennismakingspakketen beschikbaar. In dit pakket zitten producten die jou helpen om gezonde gewoontes aan te leren. Samen gaan wij op zoek naar een voedingspatroon waar jij je goed bij voelt. Een patroon dat jouw sportprestaties ondersteunt, positieve effecten heeft voor de gewenste sportdoelstelling en wat consistent vol te houden is. 


Daarnaast bieden wij ook abonnementen aan met voedingssupplementen om jou te ondersteunen in jouw voedingsreis.

 

Bij Team MiDi 4 U willen we leden helpen aan het bereiken van hun droomlichaam. Naast uw vaste partner in de sport te zijn, zijn wij ook uw aanspreekpunt op het gebied van voeding. Net zoals uw sportieve levensstijl, zullen bewuste voedingskeuzes vitaal zijn voor uw resultaten.


Iedere voedingsklant krijgt een pdf met info, om bewuste keuzes te maken in hun voeding. Wij zijn geen voorstander van diëten, maar willen leden laten leren welke gevolgen voeding heeft op sportprestaties en lichaam. 


Het startpunt van onze MiDi aanpak zal een meting zijn. Persoonlijke aandacht dragen wij hoog in het vaandel. Wij leggen jou data zoals buikomtrek, spiermassa, vetmassa, visceraal vet en BMR uit. Via onze tweewekelijkse opvolging gaan wij stap voor stap aan het werk om deze cijfers te verbeteren.

bottom of page