top of page

Over Team MiDi 4 U

MISSIE & VISIE

Wij zijn Michiel & Diana AKA ; 

Mr & Mrs Unstoppable


Met onze eenheid, liefde, passie en gezamenlijke liefde voor sport zijn wij het ultieme Power Couple!

Samen hebben wij jaren ervaring in het geven van groepslessen, Personal Training en Mental Coaching.

Door onze expertise kunnen wij jou optimaal verder helpen aan een gezonde levensstijl.

We can make you U: Unconquerable, Unbroken and Unstoppable!

WAT MAAKT ONS

UNIEK?

Persoonlijke aandacht

Ieder lid bij Team MiDi 4 U verdient persoonlijke aandacht. Graag nemen wij de tijd om iedereen persoonlijk te leren kennen. Onze begeleiding is gebaseerd op vertrouwen en vriendschap. Niemand is een nummer, iedereen is belangrijk en zal worden opgenomen in onze Team MiDi 4 U community!

Uitgebreid aanbod

Ons uitgebreid aanbod aan groepslessen, diverse personal trainingsstijlen en persoonlijke aandacht zorgen dat ieder lid zijn of haar favoriet kan vinden.

Heeft u probleempunten? Er zal vast en zeker een groepsles of personal training tussen ons aanbod zitten die deze kan verhelpen!

Plezier

Naast resultaten is de FUN factor ook van groot belang. Samen met jullie maken we plezier en maken we van Team MiDi 4 U een leuke plaats om te vertoeven. Onze community is open en voor iedereen toegankelijk. Sporten is afzien, maar afzien met een glimlach is altijd beter! Grapjes worden getolereerd, en zullen aangemoedigd worden!

- Team MiDi Coaches  -

WE LOVE WHAT WE DO

Diana

Mijn naam is dus Diana en ik ben 40 jaar jong :). 

Mama van 4 prachtige dochters en 1 stoere zoon (allemaal zelf gebaard 😜). 

Michiel is de grote liefde van mijn leven en ben dan ook heel blij dat we dit samen kunnen realiseren.

Ik heb altijd een grote interesse gehad in sporten en heb dan ook veel dingen geprobeerd zoals o.a voetbal, tafeltennis, badminton, artistiek zwemmen, kickboksen en fitness. 

Op 25 jaar heb ik de passie ontdekt voor het lesgeven en ben ik begonnen met zumba, dit is echter heel snel uitgebreid naar o.a Bodybalance, Bodycombat, Bodyattack, Bodypump, Yogirya, Aquarobics, BBB en nog zoveel meer. Over de jaren heen heb ik nog een grote liefde ontwikkelt voor Powerlifting en alles wat strongman gerelateerd is!

Michiel

Hey. Ik ben Michiel, 26 jaar en sta te popelen om mijn passie voor sport met jullie te delen.

Zelf nog geen kinderen maar wel de trotse plus papa van 4 dochters en 1 zoon. 

Sedert mijn jeugd vertoef ik regelmatig in een sportomgeving (handbal, lopen en fitness).

Mijn persoonlijke interesse is al snel geëvalueerd naar professionele interesse, en ik kan dan ook enkele Personal Training opleidingen op mijn naam schrijven. 

Daarnaast heb ik reeds werkervaring in de fitnessbranche en ben een fervent fanaat van groepslessen. Graag begeleid ik jullie op een optimale manier, ik sta met plezier voor jullie klaar in de groepsles, en ik kan genieten om persoonlijke begeleiding te geven in een 

PT-sessie. Dankbaar ben ik voor Diana, mijn wederhelft, mijn soulmate, mijn grote liefde, die samen met mij een leuke omgeving en resultaatgerichte zaak wil aanbieden aan jullie!

bottom of page