top of page

ONZE GROEPSLESSEN 

 

NEEM CONTACT OP VOOR EEN PROEFLES!

IMG_6708.JPG

 

Pump


De Pump is een krachttraining waar ieder nummer de focus op een spiergroep gaat leggen. Samen met attributen zoals een barbell, plates, dumbells en een step gaan we iedere spiergroep tot in de verzuring trainen. Superleuke les om jouw spiermassa te verhogen, en het lichaam te tonen.

image.jpg

 

Yoga

Yoga is bedoeld voor iedereen die bewust wil werken aan een sterk en flexibel lichaam. Met Yoga werk je aan kracht, flexibiliteit, balans en interne rust. Een sterke geest in een gezond en fit lichaam. Een yoga sessie is uitdagend en zal inspireren dankzij de diverse body & mind stromingen die opgenomen zijn in de les. Ook elementen van tai chi & pilates zullen terug te vinden zijn in deze les. De prachtige klanken in de muziek ondersteunen de bewegingen optimaal, waardoor je helemaal op kan gaan in de training. 


IMG_6004.JPG

 

Attack

Attack is een toffe, high-energy en atletische workout met een focus op cardio fitness, uithoudingsvermogen en wendbaarheid. Attack is ideaal voor clubleden die een workout willen voor het hele lichaam, waarbij je heel veel calorieën verbrandt en je lichaam sterker en strakker maakt. 


IMG_6005.WEBP

 

Power & HIIT

Power & HIIT is een combinatie van krachttraining en een intensieve cardiotraining. Tijdens de krachttraining maken we gebruik van attributen en de cardiotraining is op basis van lichaamsgewicht.

Voldaan en herboren zal je uit deze les stappen, jouw toekomst ziet er powerful en sterk uit!

 


bottom of page